Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy eddig  sem szegényes vizsgálati lehetőségeink mellé  4 új vizsgálati módszert vezettünk be, hogy minél szélesebb körben és alaposabban tudjunk megfelelni a velünk szemben támasztott diagnosztikai  igényeknek.

Az idősödő urak esetében a kor előrehaladtával a prosztata betegségei (elsősorban gyulladása, daganata)halmozottan fordulnak elő. Képalkotó vizsgálata a nem megkerülhető urológiai/klinkai vizsgálatokon felül többszintű. Az UH segítségével gyors áttekintést kaphatunk a dülmirigy méretéről és hozzávetőleges  állapotáról, azonban pontos képet a szervről és környezetéről csak az MRI segítségével kaphatunk.  A  gyulladás/daganat elkülönítésének kérdésköre optimális esetben  komplex  diagnosztikai keretrendszerben  zajlik, így fontos hogy megbízható diagnózis érdekében az MR vizsgálatra urológiai kivizsgálást követően kerüljön sor.

Prosztata MRI vizsgálata:

Az MRI segítségével a prosztata  méretén felül, szerkezete, környezetéhez való viszonya is kiválóan megítélhető és a megfelelő klinikai adatok(PSA stb.) birtokában az ábrázolt laesiók alapvető karakterizálása is elvégezhető. Mivel az MRI-nek nincs ismert szövetkárosító hatása ezért a módszer nyomonkövetésre is kiválóan alkalmas.

A kérdéskör összetettségére tekintettel javasoljuk a telefonos jelentkezést/egyeztetést!